Toni X Tom = естествени материали, актуални тенденции и удобство

В колекцията Toni X Tom летният лен се съчетава с органичен памук и с лека носталгия ни напомнят времето, когато все още умеехме да не бързаме толкова много в живота си. Това е основното послание на новото модно сътрудничество и на ценностите, които Тони Гарн и Tom Tailor искаха да уловят в колекцията си. 

Лен, спортни нотки и неоново-коралови акценти. В духа на морето и идващото лято. Това са основните линии в новата пролетно-лятна колекция, за чийто дизайн си делим заслугите със супермодела Тони Гарн!

Toni Garrn x Tom Tailor

 

"Иска ми се жените да се чувстват добре в тази колекция, да са самоуверени и от тях да се излъчва радост.", каза Тони Гарн. 

 

 

 

 

 

 

 

Избери си любима дреха от колекцията Toni X Tom!

 

Грабна ли ви костюмът с панталон в цвят сметана, освежен с черти в неоново-коралов цвят? Дългата лятна рокля със закопчаване, акцентираща с панделка талията? А може би гащеризонът без ръкави или пък широкият елегантен панталон в класическата синьо-бяла цветова комбинация? А какво ще кажете за съвсем обикновената тениска с къс ръкав със задължителния бял панталон? Колекция, която ни пренася в мислите към морски отдих из тесните улици на морските градове. #summervibes #tonixtom