Тенденции пролет-лято 2017.

Все още не е краят на зимата, това ни напомня всяка сутрин не много приятният минус. Може би именно това е причината, поради която толкова много се радваме на новата колекция пролет-лято 2017. Какво ще се носи, когато "арктическият студ" напусне нашите краища? Кои модни елементи ще са задължителни, когато зимата даде път на свежата енергия, която ни носи пролетта?

На преден план ще бъде комбинацията от кежуъл външен вид и сложни детайли. Цялата колекция ще превърне забързаното ни ежедневие в едно незабравимо преживяване. Флорални мотиви отново ще пълнят нашите гардероби. Леки материи, женствени кройки и дантела отлично се съчетават с войнишкия стил.

Раираният модел и този сезон ще бъде задължителна част от мъжкия гардероб. В центъра на вниманието отново ще бъде кежуъл външен вид, освежен със спортни и функционални детайли: кецове, карго панталони, леки якета и раници.

TOM TAILOR вече е готов за всяко градско предизвикателство и за всички модни събития. Ще Ви отведем далеч от ежедневния стрес, направо в джунглата на града.

Скоро в магазините! #EVERYWEARYOUGO