Актуално

Здравейте панталони! За тази есен ти препоръчваме дънки в черно или сиво за смелите. За любителите на класиката имаме панталони в бежово и синьо. Намери любимите си панталони в магазините ни, само сега за 79,99 лв

ПОВЕЧЕ

Есента в времето на ново зареждане в магазините ни, и сме ти подговили нови панталони и дънки на супер цени. Посети ни и си избери любимата модна находка за сезона, с която ще посрещнеш смело есента и зимата. 

ПОВЕЧЕ

Време е да се подготвиш за предизвикателствата, очакващи те в края на годината. Да, и модните такива. Посети ни и избери своите любими модни предложения в заредените ни с нова колекция магазини. 

ПОВЕЧЕ

Септември носи нови изненади и предизвикателства, свързани с времето, модата и какво ли още не. Готова ли си за тях?

ПОВЕЧЕ

Лятото и ваканцията са почти в края си, и трябва да се подготвим за есента, когато природата ще покрие с най-красивите цветове, а модата ще придобие по-спокойни нюанси.

ПОВЕЧЕ

Лятото е вече тук! Готов ли си за него? Ако не – посети ни, възползвай се от промоцията Плати 2, Вземи 3 и се подготви за летните дни. Посрещни красивото и горещо лято с усмивка!

ПОВЕЧЕ

Елегантни линии за модерните жени, които прекрояват деня си по свой вкус.. Новата колекция Mine to Five е свежа, безгрижна и игрива – също като лятото, и вече е в магазините ни.

ПОВЕЧЕ

Нашата лятна колекция е вече тук! Магазини Tom Tailor са пълни с рокли, леки ризи, лен и тениски във всички цветове за невероятен летен стил!

ПОВЕЧЕ