Актуално

Гащеризоните са задължителни за летния ти гардероб. А тази година ти предлагаме три вариации - две тъмни версии с по-ежедневни и закачливи кройки, и един по-елегантен в така модерния тази година оранжев нюанс.

ПОВЕЧЕ

Всяка година имаш нужда от нов. Задължително! А тази година залагаме на класиките. С кой ще предпочетеш да отидеш на плажа това лято?

ПОВЕЧЕ

Лятото вече наднича зад ъгъла и е време да избереш най-красивата лятна рокля! Имаме огромен избор, а температурите се вдигат и е време да ни посетиш. Виж всички възможности! 

ПОВЕЧЕ

Лятото е вече тук! Готов ли си за него? Ако не – посети ни, възползвай се от промоцията Плати 2, Вземи 3 и се подготви за летните дни. Посрещни красивото и горещо лято с усмивка!

ПОВЕЧЕ

Елегантни линии за модерните жени, които прекрояват деня си по свой вкус.. Новата колекция Mine to Five е свежа, безгрижна и игрива – също като лятото, и вече е в магазините ни.

ПОВЕЧЕ

Нашата лятна колекция е вече тук! Магазини Tom Tailor са пълни с рокли, леки ризи, лен и тениски във всички цветове за невероятен летен стил!

ПОВЕЧЕ