Актуално

Бъди винаги стилна и готова за всички предизвикателства на деня. Теона обича да съчетава в своя моден стил ежедневни и шик елементи. И тъй като не успя да реши какво да избере, подготви цели две супер идеи. Коя от тях описва по-добре твоя стил?

ПОВЕЧЕ

Матеа откри в новата ексклузивна колекция Toni Garrn пролетна рокля, която е идеална за прекарване на приятните вечери с приятелки. Съветва те и ти да се поглезиш с поне една пролетна рокля. Имаш ли си вече своя?

ПОВЕЧЕ

Ефирната, лека и супер удобна ленена тъкан е перфектният избор за всеки пролетен ден. Денина казва, че новата колекция ѝ харесва още повече, тъй като с нейна помощ успява да постигне удобна и лежерна визия с всяка своя стъпка.

ПОВЕЧЕ

Позитивната енергия, живите цветове, щастието и радостта са винаги на мода! Съгласна ли си? Облечи най-любимия си пуловер и бъди уникална на работа, на кафе или вкъщи.

ПОВЕЧЕ

Денина се въодушеви от пролетта и топлите ѝ цветове. Тя казва, че избира дрехите си, вдъхновена от природата. Този път тя избра чудесно пролетно яке в бяло, с което изглежда отлично. Съгласна ли си? 

ПОВЕЧЕ

Пролетта оцвети природата в нежните нюанси на розовото, а нашите блогърки също се облякоха в нежни пролетни цветове и понесоха пролетта на улиците. 
Как мислиш ‒ коя от тях носи по-добре любимото ни пролетно яке?

ПОВЕЧЕ

За този стил Мануела избра спортната елегантност с акцент върху розовото. Казва, че това е цветът, който винаги я зарежда с добро настроение.

ПОВЕЧЕ

Когато търсиш нова риза, Tom Tailor винаги е правилният адрес! Вталена, лежерна, с руска яка, раирана, с дълги или къси ръкави... Сигурни сме, че имаме поне една точно като за вас. А по-вероятно поне две, три, четири... До скоро! 

ПОВЕЧЕ