Станете част от историята на успеха!

TOM TAILOR GROUP е световно активна модна компания която продължава да се развива. Нашите марки са синоним на висококачествен опит, бързо пласиране на модните тенденции и спокоен възглед за живота. Днес имаме около 1300 магазина в повече от 35 страни и в тях работят 6500 продавачи. За да продължим да растем, така както планираме, се нуждаем само от едно нещо: вас!

Вдъхновете се от компанията, която мисли и действа с визия: с проста йерархия, кратки маршрути за вземане на решения и модерна, динамична и многопластова среда. Независимо дали става дума за разработване на продукти, търговия на едро, електронна търговия, търговия на дребно в пряк контакт с клиентите - винаги предлагаме стимулираща работна среда и отлични проекти! Разнообразните възможности за кариера, които предлагаме, са предназначени за лицата, търсещи личностно развитие, със силна мотивация, и желание за работа в екип, наистина привлечени от модата. Действие: Станете част от историята на успеха на нашата компания, която е на път да се превърне в глобален играч в света на модата.

DON`T FOLLOW! EXPLORE!

Изпращайте кандидатурите си на info@tom-tailor.bg.

Ако се разпознаете в нашите ценности и вярвате, че сте най-доброто попълнение за нашия екип, можете да ни пишете дори и когато няма отворени позиции за вас в актуалните ни обяви за работа. Изпратете ни своето CV и ще ви включим в списъка от потенциални кандидати за бъдещи работни места.

Имате моден блог и желаете да сътрудничите с нас? С радост следим модните блогове на пазарите, на които присъстваме и с радост опознаваме техните автори. Пишете ни на имейл: info@tom-tailor.bg.

Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера
Кариера