Списък за пазаруване

Летните отстъпки започнаха и ако все още не сте си избрали дрехи, това е трудна задача за вас: какво да купите? Ето защо ние подготвихме някои идеи за вас, за да можете да пазарувате със списък.

1. Бяла тениска с печат

Бялата тениска е класика, която винаги ви спестява време, когато температурите стават все по-високи и нямате време или воля за комплициране. През лятото бялата тениска обикновено е най-добрият и най-модерен избор! А нашият избор е тениската Naomi Campbell със забавен печат. Комбинирайте я с къси дънки, панталони или пола!

 

2. Модно парче

Летните отстъпки са чудесна възможност да си купите модно парче, за което никога не можете да решите дали да го купите или не. Тази година единственото парче, което трябва да притежавате, определено е тази женствена плисирана пола, която ще носите над талията и тя ще ви прави стройна и елегантна. Pssst, не искаме да избягвате да посещавате нашите магазини през есента, но ... ние сме уверени, че и през есента радушно ще държите тази пола в гардероба си ;)

3. Дълга летна рокля

Трябва ли да коментираме защо трябва да я имате? Не вярваме. :)

4. Къси панталони

Този път можете да си ги позволите в синя и женствена версия. Къде ще ги носите? По-смелите ще ги носят и в офиса, а останалите ще ги носят в приятен следобед на кафе, вечерна разходка, на плажа, по време на пикник с приятели, може би за разходка с кораб? Ние се влюбихме в тях, вярваме, че и вие ще се влюбите, когато ги облечете.

5. Червено сако

Цветът на това лято е силен и разпознаваем: най-яркото ЧЕРВЕНО. Можете да носите сакото Naomi Campbell във всички онези дни, когато не сте на почивка и трябва да съберете енергия, за да отидете на работа сутрин. Тъй като е толкова забележително, то ще бъде правилният избор за всички онези вечери, когато искате да се чувствате смели и забелязани. Ние го обожаваме и го препоръчваме топло!