Сбогом, зима! Здравей, пролет!

Мая Младенович, сръбска модна блогърка, вече се е сбогувала със зимата и сред продуктите на TOM TAILOR е намерила няколко фаворита, които ще й разкрасят пролетта.

Всяка модерна жена трябва да има в гардероба си качествено байкер яке, което може да комбинира с дневен и вечерен аутфит. И най-вече, когато времето е много капризно и непредвидимо. Мая е съчетала своето TOM TAILOR яке с класическa риза и панталони с висока талия, за които казва, че са много удобни и подхождат на всеки.

Сред парчетата, които не трябва да липсват в женския гардероб е и тренчкотът. Вечното палто е отличен избор както през есента, така и през пролетта, когато дрескодът се адаптира към капризните температури - обличане на пластове, т.е. на няколко слоя. Благодарение на неутралния цвят, бежово, ще отива с всеки модел и печат. Този път Мая е избрала блуза с флорални мотиви и в комбинация със skinny дънки е създала още един пролетен аутфит, с който няма да сбърка.

Не чакайте, излезте по улиците. За вашето удобство и модерен външен вид ще се погрижат TOM TAILOR и Мая Младенович. За повече модни съвети проверете профила на Мая във Фейсбук и Инстаграм.