Работа, обяд или разходка?

Случва ли ви се понякога през работната седмицата в един и същи ден, освен че сте на работа, да имате и други задължения и затова не знаете какво да облечете този ден? Уважаеми дами, Tom Tailor обогати новата си колекция с прекрасни рокли, които можете да носите на работното си място и по време на следобедните разходки из града или парка.

Роклите доминират и в света на модните блогърки ! Денина е на мнение, че и през 2017 година полите и роклите ще бъдат много популярни и затова, ако се чувстваме комфортно в тях и ако ги харесваме, то тогава е добре да ги носим. Тя е избрала рокля с краища с различна дължина и модел.

Преданата последователка на модата Матеа е избрала тъмно синя рокля Tom Tailor и казва, че в нея се чувства комфортно и подредено. По-специално харесва лекия материал. Ако сутрин ви изненада лошо време, под роклята облечете чорапогащник и пак ще бъдете подредени, независимо от това къде отивате.

За разходка из парка блогърката Мая е избрала прекрасна рокличка с флорални мотиви и я е комбинирала с Tom Tailor синя  раница и розово деним яке.

Независимо от това къде отивате, роклята винаги е правилния избор! Вижте какъв аутфит са създали Айда и Aйлa.