Актуално

Още миналата есен задължителната дреха в гардероба на всяка жена беше женски костюм с панталони. Този бизнес стил ще диктува модни тенденции и в предстоящата пролет. Попитала ли си се защо толкова много обичаме да го носим?

ПОВЕЧЕ

Семейството е това, което ни вдъхновява да преследваме мечтите си, то е тихото пристанище, което ни посреща след всяка наша неудача. Затова семейството заслужава най-доброто, което можем да дадем.

ПОВЕЧЕ

Празниците са точно пред вратата и ти със сигурност си задаваш въпроса какво ще подариш на близките си тази година? Предлагаме ти няколко модни съвета, с които ще ти облекчим избора и ще ти спестим време при купуването на подаръци.

ПОВЕЧЕ

Последният месец от годината е време на приятни събирания и радостни тържества. Официалното парти е добра възможност да се покажеш пред колегите си в съвсем различна светлина. Но често се чудим как да се облечем.

ПОВЕЧЕ

С коледно-новогодишната колекция, създадена заедно с модната икона Наоми Кембъл, TOM TAILOR ще отведе клиентите си в света на блясъка и новите модни тенденции .

ПОВЕЧЕ

Новата колекция зимни якета носи разнообразие от модели и материали, които ще бъдат отлично допълнение към визията ви, а същевременно  ще ви осигурят комфорт и топлина. Развихрете въображението си!

 

ПОВЕЧЕ

В по-студените месеци зимното яке или палтото са неизменна част от гардероба. Новата колекция зимни якета носи разнообразие от модели и материали, които ще бъдат отлично допълнение към визията ви, а същевременно ще ви осигурят комфорт и топлина.

ПОВЕЧЕ

Въпреки че слънчевите лъчи все още блещукат през облаците тук и там, можете да почувствате свежестта на есента. Сутрините са студени и термометри твърдо доближават нулата.

ПОВЕЧЕ

Няма сезон в света на модата, в който джинсът да не получи поне малко внимание. Той често се счита за основно парче, около което можеш да оформиш собствен уникален аутфит.

ПОВЕЧЕ