Актуално

Това определено е бялото. Матея се съгласява с това и за настоящото лятото е избрала леки и приятни парчета в бяло. За днешния си аутфит е избрала бяла блуза и я е комбинирала с любимия си печат: райета.

ПОВЕЧЕ

Белият цвят през последните години остава на върха на популярността. Това лято можете да добавите известна свежест към външния си вид с помощта на обикновена бяла тениска, бели панталони или, подобно на Мая, с бяла рокля.

ПОВЕЧЕ

Намалихме всички летни артикули с отстъпки до -70%, и добавихме още допълнителни -20% отстъпка. Посетете ни възможно най-скоро, защото количествата ни са ограничени!

ПОВЕЧЕ

Може би вие не сте въодушевени от летните отстъпки както вашите приятелки, майки, сестри или половинки. Но вие също можете бързо да научите как да се справите сред това изобилие от дрехи на намалени цени.

ПОВЕЧЕ

Летните отстъпки започнаха и ако все още не сте си избрали дрехи, това е трудна задача за вас: какво да купите? Ето защо ние подготвихме някои идеи за вас, за да можете да пазарувате със списък.

ПОВЕЧЕ

Използвайте летни отстъпки и си вземите модни облекла от миналата колекция на намалена цена. Тениски, ризи, блузи, панталони, поли, рокли и модни аксесоари от колекцията пролет-лято вече са на разположение с до 50% отстъпка.*  Не се колебайте!

ПОВЕЧЕ

Дрехите разказват много за вашата личност. Бялото представлява нежност, обикновеност и мекота. Както обикновен и приятен може да бъде летният ден.

ПОВЕЧЕ

Тениската е модното парче, което носим от сутрин до вечер и почти по всяко време. През лятото обаче обичаме да избираме тези с печат. Съчетаваме ги смело с всички стилове: уличен, бизнес и елегантен.

ПОВЕЧЕ

Никога не можем да имаме достатъчно блузи. Можем да ги носим с поли, дълги или къси, с панталони и дънки. Те са идеални както за бизнес аутфит, така и за неформален външен вид.

ПОВЕЧЕ